Join our top-tier, luxurious Greek restaurant located in the heart of Kuta, Lombok. We pride ourselves on delivering an exquisite dining experience in a sophisticated setting. As a Chef, you will play a vital role in maintaining our high standards of hygiene, managing kitchen staff, overseeing inventory and stock, and ensuring seamless food preparation processes.
Key Responsibilities:
Enforce and uphold hygiene and cleanliness standards in the kitchen.
Manage kitchen staff, ensuring smooth operations and adherence to schedules.
Oversee inventory, stock-taking, and ordering supplies.
Enhance the organization of food preparation operations.
Improve cost controls.
Qualifications:
Strong leadership skills and ability to manage under pressure.
Exceptional organizational skills with attention to detail.
Commitment to maintaining the highest standards of food safety.
All candidates are welcome to apply! If you thrive in a fast-paced, high-end kitchen environment, we want to hear from you.
Pertanyaan dari perusahaan
Lamaran kamu akan mencakup pertanyaan-pertanyaan berikut:
Berapa gaji bulanan yang kamu inginkan?
Kualifikasi mana yang kamu miliki?
Berapa tahun pengalaman kerjamu sebagai chef?
Berapa lama waktu yang kamu butuhkan untuk memberi tahu perusahaanmu saat ini?
Apakah kamu bersedia bepergian untuk pekerjaan ini saat dibutuhkan?
Apakah kamu bersedia bekerja di luar jam kerja biasa saat dibutuhkan? (cth. akhir pekan, malam hari, hari libur nasional)
Bahasa apa saja di bawah ini yang fasih kamu gunakan?
Bagaimana kamu menilai kemampuan bahasa Inggrismu?
Laporkan iklan lowongan ini
Hati-hati
Jangan berikan detail bank atau kartu kredit kamu saat mengirimkan lamaran kerja.